Blok Reinigingstechniek

Gevelreiniging

Gevels krijgen veel te verduren. Luchtvervuiling en toenemend verkeer tast het metselwerk aan. Vaak tot ergernis van de eigenaar, omdat de gevel voor een groot deel het uiterlijk bepaalt van een monumentaal gebouw, bedrijfspand of woning.
Blok Reinigingstechniek en gevelreiniging verwijdert al 20 jaar vervuiling. Van organische vervuiling, zoals groene, zwarte of witte aanslag, tot graffiti en verf. Wij reinigen alles met de beste technieken, zodat ieder gebouw er weer als nieuw uitziet.

Last van mos, algen en klimop? Dit reinigen wij met een speciale hogedrukreiniger. Door de combinatie van druk en warm tot heet water, wordt vuil losgeweekt en weggespoeld.

Verfresten en lichte roetaanslag worden met chemische reiniging verwijderd. Een mengsel van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare reinigingsproducten wordt op de gevel aangebracht waardoor het vuil oplost of losweekt.

Zwaar vervuild metselwerk maken wij weer als nieuw door dit te reinigen met het TORBO-vochtstraalsysteem. Deze methode van nat stralen werkt op basis van lage druk, verbruikt minder water en stofoverlast en de residuen zijn minimaal.

Het milieu wordt ontzien door het gebruik van geselecteerde milieuvriendelijke materialen en middelen. Het gebruikte water en straalmateriaal wordt opgevangen in bakken, vervolgens gefilterd en hergebruikt. Milieubewust zijn is in ons vak en in deze tijd een must.

Blok Reinigingstechniek

Referenties

Blok Reinigingstechniek
Blok Reinigingstechniek

Contact

Gildenweg 2D • 1695 GD Blokker • Kantoor 0229-507930 • Mobiel 06-53794783 • Mail ericblok@live.nl