Blok Reinigingstechniek

Olie reiniging

Ligt er olie of brandstof op de snelweg na een incident? Dan is het zaak dit zo snel mogelijk te verwijderen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar bij calamiteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij efficiënt en zorgen wij dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost en de weg weer kan worden vrijgegeven.

Wij reinigen al jaren olie en brandstoffen op wegverharding voor diverse gemeenten. Dit doen wij zorgvuldig, deskundig en met de beste service. ‘In noodsituaties gaan wij direct aan de slag om meer schade te voorkomen.’
We hebben alle machines in huis om olie of benzine uit wegverharding te reinigen. Soms is reiniging voldoende, maar is de brandstof eenmaal in de grond getrokken, dan graven we de grond af en vullen dit aan met schone grond. Lekt er olie in de kolkputten, dan zuigen wij deze leeg. Is er olie of brandstof in het water terechtgekomen, dan wordt dit zo snel mogelijk ingedamd met olieschermen en/of olieworsten en opgezogen om verspreiding te voorkomen.

Wilt u ook op ons kunnen rekenen bij noodsituaties? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Blok Reinigingstechniek

Referenties

Blok Reinigingstechniek
Blok Reinigingstechniek

Contact

Gildenweg 2D • 1695 GD Blokker • Kantoor 0229-507930 • Mobiel 06-53794783 • Mail ericblok@live.nl