Blok Reinigingstechniek

Over Ons

Facebook logo kleinlinkedin-logo kleinyou tube kleinBlok Reinigingstechniek is in 1992 gestart met het milieuvriendelijk reinigen van gevels, bruggen, wegen, viaducten en monumenten voor particulieren en gemeenten in Noord-Holland en Rijksdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het waterafstotend maken van gevels en in voeg-, schilder- en impregneerwerkzaamheden.

We zijn klein begonnen, maar reinigen, onderhouden en behandelen inmiddels met heel team en een uitgebreid machinepark alle soorten ondergronden. Van een monumentale kerk tot geluidsschermen aan de A10, van oliereiniging op de A7 tot het reinigen en schilderen van alle tunnels rondom de RAI en van de bruggen in stadsdelen tot de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Reiniging is een vak apart. Er zijn veel verschillende ondergronden en diverse soorten vervuiling. Er is geen pasklare oplossing voor elk type. Soms is alleen reinigen voldoende, vaak gebeurt dit in combinatie met coaten en impregneren.
Wij zorgen persoonlijk voor een optimaal resultaat. We komen langs om de vervuiling te bekijken, de juiste aanpak voor te stellen en een scherpe offerte bij u neer te leggen.

Heeft u een lastige reinigingsklus of bent u benieuwd naar de kosten van een onderhoudspakket voor uw gemeente? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zorgvuldig, flexibel, deskundig, efficiënt, milieubewust en maken alles weer stralend schoon.

Blok Reinigingstechniek

Referenties

Blok Reinigingstechniek
Blok Reinigingstechniek

Contact

Gildenweg 2D • 1695 GD Blokker • Kantoor 0229-507930 • Mobiel 06-53794783 • Mail ericblok@live.nl